Mogelijkheden

Druk met nieuwe klanten, tijd tekort en geen affiniteit met de dagelijkse randzaken rondom het ondernemerschap? SAB Services werkt op incidentele-, structurele- of projectbasis. Wij werken doelgericht waarbij betrokkenheid, kwaliteit, efficiënt en groei van het bedrijf centraal staat. 

Werkzaamheden die je aan ons kunt uitbesteden zijn onder andere:

Online & Social media

Online zichtbaarheid is tegenwoordig niet meer weg te denken. Een bedrijfswebsite via WordPress en verschillende social media kanalen heb je al, maar is het up to date houden hiervan niet je sterkste kant? Wij helpen je om je online zichtbaarheid te vergroten en nog veel meer…

efficiency check

Altijd al eens je administratieve werkprocessen in kaart willen brengen en/of vast willen leggen? Wij helpen je optimaliseren. Implementeren van eventuele nieuwe softwareprogramma’s? Don’t worry!

eventplanning

Organiseren is ons op het lijf geschreven. Wil jij een bedrijfsevent (seminar, bedrijfsuitje, opening, webinar, etc.) organiseren? Let’s do this! En natuurlijk leveren wij ook Event Management op locatie zodat alles op rolletjes loopt.

financieel

De boekhouding is misschien wel één van de belangrijkste zaken binnen een gezond bedrijf maar vraagt vaak veel tijd. Laat ons jouw inkoop- en verkoopfacturen verwerken en de verdere debiteuren- en crediteuren administratie overnemen zodat jij nog meer sales kunt genereren.

sollicitanten coördinatie

Wij stellen die bijzonder leuke vacature op en plaatsen deze op diverse kanalen. Ook de voorselectie van kandidaten en het inplannen van de eerste gesprekken kun je met een gerust hart aan ons overlaten zodat jij je alleen nog maar hoeft voor te bereiden op het gesprek. 

COACHING, OPLEIDINGEN & TRAININGEN

Coachingsessies vinden vaak meerdere keren per jaar plaats en zijn erg belangrijk voor de ontwikkeling van jouw medewerkers en het bedrijf. Ben jij daarnaast opzoek naar gerichte trainingen, ondersteuning bij het opleidingsplan en het bewaken van het budget? Wij weten hier wel raad mee!

agendabeheer

Een ongeorganiseerde agenda of uren bezig met het inplannen van een afspraak? Oh ja… er moet ook nog een vergaderlocatie worden gezocht en een lunch worden geregeld. We got your back!

E-mailmanagement

Don’t waste your time! aan die overvolle inbox. Wij helpen je om je inbox efficiënt in te richten, de belangrijkste zaken af te vangen en de klanten tevreden te houden. 

sales

Jij wilt die klant scoren? Dan maken wij die offerte en/of presentatie op in de juiste vormgeving, checken de lay-out en spelling. Daarnaast stellen wij nog een mailing op en/of redigeren, versturen wij nieuwsbrieven, updates, folders en nog meer acties die daar opvolgen. En na een beurs of congres, bellen wij ook nog de potentiële klanten/leads a.d.h.v. verkregen informatie of sturen wij de informatie na.

Heb je een specifieke vraag op het gebied van ondersteuning maar kun je deze niet terugvinden onder onze services? Neem dan contact op en vraag naar de mogelijkheden want maatwerk is ook mogelijk.