Persoon
Anouschka Rhebok

Dromen houden het bedrijf levend!

Mijn naam is Anouschka en binnen het team van SAB Services ben ik één van de flexibele, betrouwbare professionals.

Mijn ambitie is om (startende) ondernemers te helpen structuur en balans aan te brengen in hun bedrijf. Op het gebied van administratieve, secretariële en Human Resource support bij diverse (technische) bedrijven en overheidsinstanties, heb ik de afgelopen 25 jaar ervaring opgedaan.

Door goed te luisteren weet ik de knelpunten te ontdekken en voel ik mij verantwoordelijk om actief aan de slag te gaan. Ik blijf mijzelf en door net even iets meer te geven, bereik ik mijn doel.

Ik ben loyaal, een teamspeler, betrokken, kritisch, georganiseerd en optimistisch. Dit zijn een aantal kernkwaliteiten die bij mij passen.

Ben jij er klaar voor om zaken uit te besteden? Ik neem met plezier de meest uiteenlopende werkzaamheden uit handen!

Alles wat je aandacht geeft, groeit!

Hi there! Ik ben Denise, één van de vaste gezichten van SAB Services. Met mijn jarenlange ervaring in diverse ondersteunende functies op directie-en management niveau zet ik mij nu, met veel plezier, in voor Start-ups en MKB bedrijven die een duurzame ambitie hebben en impact willen maken.

Mijn passie gaat uit naar het ondersteunen en ontzorgen van ondernemers die AAN hun bedrijf werken in plaats van IN hun bedrijf en willen groeien. Structuur aanbrengen en organiseren is mij op het lijf geschreven. Waar jij zaken niet meer overziet, zie ik het wel, pak ik het beet en laat ik niet meer los.  

Daarnaast heb ik een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en durf ik beslissingen te nemen. Durf jij de controle los te laten? Met mijn proactieve aanpak ben ik de stok achter jouw deur!

Mijn kernkwaliteiten: servicegericht, secuur, gestructureerd, flexibel en daadkrachtig.

Ik kijk ernaar uit om elkaar te leren kennen en samen te werken!

Persoon
Denise ter Horst